Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 10/9 2013.

MANGO och fyra andra katter omhändertogs av myndigheterna efter att ägaren flyttat och lämnat katterna i bostaden, utan mat och vatten. Det var en granne som hade uppmärksammat katternas situation och slagit larm – tack och lov. Katterna fick komma till oss. När de kom till oss var Mango endast en vecka gammal. Detta var 2013.

När hon och hennes syster var 12 veckor fick de ett nytt hem. Men 2018 blev det stora förändringar i familjens liv och de kunde inte ha kissarna kvar. Men tårarna rinnandes nerför kinderna var de tvungna att lämna dem hos oss. Som tur var hade vi plats och kunde ta emot dem.

Då systrarna har ”glidit” isär och inte alltid är så goda vänner så vill Mango helst flytta till ett alldeles eget hem, utan syrran. Mango måste, för att bli lycklig, bo så hon kan få gå ut ibland.  

Då Mango var djupt olycklig hos oss, pga de andra katterna, så fick hon komma till ett av våra jourhem. Om du är seriöst intresserad av att ge denna härliga tjej ett hem så hör du av dig så vi kan avtala tid när vi åker dit så du får träffa henne.

 


 

Underkategorier