LARA  Kastrerad, öron- och chipmärkt  Född 2015.

Lara och hennes bästis Larissa måste få komma till samma hem för att bli lyckliga. Den som öppnar sitt hem för dessa två underbara tjejer måste vara beredda på att ge sötaste Lara den tid hon behöver för att bli riktigt harmonisk. Men det är hon är mycket väl värd och man kommer inte att ångra sig. Det måste vara ett barnlöst hem eftersom Lara är rädd för häftiga rörelser och höga, plötsliga ljud. Små barn springer ju omkring och busar och de låter ganska högt ofta. Lara och Larissa finns i ett av våra jourhem och om du är seriöst intresserad av att ge dem ett hem så mejlar du så vi kan avtala tid när ni får träffas. Då de varit i jourhemmet en längre tid så har jourhemsmatte lärt känna dem bra. Så här berättar hon om dem:

LARA är lite blyg och skyggar för plötsliga rörelser, men värsta kelgrisen när hon själv får välja. Då kommer hon upp i knät och spinner så det låter som ett helt tröskverk.

Mjuka bollar är busfavoriten och leksaker med kattmynta i får henne att ”go bananas”. Lara är nöjd inomhus, vill känna sig trygg med sin människa.

LARISSA tar för sig och slänger sig gladeligen på rygg framför dina fötter med magen i vädret men spinner så tyst och försynt att det knappast hörs. Hon hjälper dig gärna när du bäddar. Hon gömmer sig och busar under sängkläderna och ligger helst kvar där när du är klar med bäddningen. Hon sover gärna hos dig, under täcker.

Mjuka bollar är busfavoriten och leksaker med kattmynta i får henne att ”go bananas”.

Larissa är lite rastlös och hon längtar ut. När hon blir rastlös är hon högt och lågt i lägenheten, balanserar på garderobsdörrar, hoppas upp på köksskåpen och hon blir riktigt uttråkad så kan hon ”ge sig på” Lara. Hon sitter ofta i fönstret och tittar längtansfullt ut. Hon skulle bli lycklig över att få komma ut, åtminstone i koppel

Båda älskar allt som är mjukt – filtar, sängar och kläderna i din garderob.

De här två fina flickorna, behöver ett tryggt hem. Min uppfattning är att de inte är några nybörjarkatter. De är fantastiskt trevliga men lite speciella, särskilt som de är så olika. Man behöver ha koll på det så att Lara inte kommer i skymundan. Får Larissa gå ut tror jag det kommer att bli lugnare för dem båda

Jag har haft dem i drygt en månad nu. Det tog ett dygn så var Lara uppe i mitt knä i soffan och nu är hon framme även om jag har gäster i lägenheten. Hon har alltså blivit betydligt lugnare och tryggare. Larissa är precis som tidigare väldigt försigkommen och ser till att hon blir kelad med av alla som vill klappa henne.

 

 

LARISSA  Kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2014.

 

 

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2015.

GINNY och (troligen) hennes dotter Gina sågs söka mat och värme under 3 månader. Upphittaren kontaktade oss när denne förstod att kissarna var hemlösa.
Vi hade plats ledig och kunde ta in dem genast.

Ginny är en snäll och kelig liten tjej. Hon längtar ut, så hon måste få komma till ett hem där hon har möjlighet att få gå ut ibland. Då hon och dottern är mycket fästa vid varandra så måste de få flytta till samma hem.

 


 

 

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2016.

GINA och (troligen) hennes mamma Ginny sågs söka mat och värme under 3 månader. Upphittaren kontaktade oss när denne förstod att kissarna var hemlösa.
Vi hade plats ledig och kunde ta in dem genast.

Gina är en snäll och kelig liten tjej. Då hon och mamman är mycket fästa vid varandra så måste de få flytta till samma hem.
 


 

Underkategorier

Senaste