AKUT
 
Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2017. 
 

ISABELLE är en ljuvligt snäll, mysig och go kattflicka. Helvita katter brukar vara döva, men Isabelle är hörande.

Isabelle fullkomligt hatar hundar, så en familj där det finns hund är inte något för henne. Hon tycker heller inte om katter, så det får inte finnas någon kisse i hemmet heller. Däremot har hon en stark längtan efter att få gå ut ibland, så ett hem där den möjligheten finns är närmast ett ”måste”. Hon finns i ett jourhem och hon följer jourhemsmatte som en hund – dit jourhemsmatte går, dit går också Isabelle. Hon visar jourhemsmatte att hon längtar ut genom att försöka smita ut så fort dörren öppnas.

Isabelle finns, som sagt,  i ett jourhem och om du är seriöst intresserad av att ge henne ett hem så kör vi dig dit så ni får träffas.
 

 

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2017.

KATTIS ägare blev svårt sjuk och hemtjänsten kontaktade oss. Då vi hade plats ledig så fick hon komma till oss.

Kattis är en ljuvlig, snäll, mysig och lite busig tjej. Hon tycker om barn, så i en barnfamilj skulle hon trivas utmärkt. Hon trivs också med hankatter, men absolut inte med honkatter. Hon skulle också trivas som enda kissen i familjen.

 

 

 

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född juli 2015.

TROJA och hennes ”plastsyster” Maja kom till oss via hemtjänsten, då deras ägare blivit svårt sjuk och inte kunde ta hand om dem längre.

Troja har, av misstag, fått samma öronmärkning som en annan av ”våra” kissar. Vår veterinär har kontaktat kattregistret om detta, så de vet om det. Det kommer inte att innebära några problem i framtiden. Hon är ju chipmärkt också och det är med ett nummer som bara hon har.

Troja är en liten aning blyg av sig, men det tar inte många minuter för henne att inse att man är snäll och vill henne väl. Hon är en mycket snäll, kelig och kärlekstörstande liten tjej.

Troja tycker om barn och kan mycket väl tänka sig bo i en barnfamilj. Ett ”måste” för henne är att få bo i samma hem som sin”plastsyrra”.

Troja och hennes syster Maja finns i ett av våra jourhem. Om du är seriöst intresserad av att ge dem ett hem så kör vi dig dit, så ni får träffas.
 

 

 

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född juli 2015.

MAJA och hennes ”plastsyster” Troja kom till oss via hemtjänsten, då deras ägare blivit svårt sjuk och inte kunde ta hand om dem längre.

Maja är ganska blyg av sig. I jourhemmet tog det två dagar innan hon vågade komma fram. Men när hon väl gjorde det – oj, så kelig, snäll och kärlekstörstande hon visade sig vara. Man måste alltså vara beredd på att ge henne den tid hon behöver för att bli riktigt harmonisk och trygg. Hon är väl värd det.

Maja tycker om barn och kan mycket väl tänka sig bo i en barnfamilj. Ett ”måste” för henne är att få bo i samma hem som sin”plastsyrra”.

Maja och hennes syster Troja finns i ett av våra jourhem. Om du är seriöst intresserad av att ge dem ett hem så kör vi dig dit, så ni får
träffas.
 

 

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2013.

FIA och en annan kisse hittades i bostaden sedan deras matte avlidit. Ingen vet hur länge de varit ensamma, men det handlar alltså om flera dagar som de tvingats leva utan tillsyn mm. Den andra kissen är en hankatt och han är i mycket dåligt skick. Vi måste till veterinären igen med honom för förnyad kontroll.

Fia är en ljuvlig liten tjej. Hon är snäll och mysig och om man vill ha en katt som man kan klippa klorna på utan att bråka, så är hon perfekt. Hon bryr sig inte om det. Däremot tycker hon inte om barn, så en barnfamilj är ingenting för henne.Underkategorier

Katter som listas som akuta är katter som i större utsträckning behöver ett nytt hem, ofta för att de inte trivs tillsammans med andra katter eller för de inte trivs i den miljö som erbjuds i Huskattens lokaler. Vi är väldigt måna att alla våra katter till slut får ett kärleksfullt och omtänksamt, men kanske lite extra måna om dessa katter.

Nyheter

Senaste