TINGAD
 
Hane. Född den 21/10 2017. 
 
TRULs högdräktiga mamma kom in och efter några dagar fick hon komma till ett av våra jourhem. Där födde hon sina fyra små på kvällen den 21/10 -17. Truls var en av dem.
 
Truls är en mycket snäll, busig och kelig kille. Han visar gärna upp ”boxarkonsten”. Alltså hur man, sittandes, kan vifta med framarmarna, som en boxare gör.
 
Hela kullen älskar varandra så en dröm vore ju om någon kunde tänka sig att ge de fyra små charmtrollen ett gemensamt hem. Men det är kanske att önska för mycket. Det är inte helt lätt att veta vem av dem som han allra helst skulle vilja bo tillsammans med hela livet, om han fick välja. Men den som han oftast ligger och sover tillsammans med är brorsan Torsten. Så om man inte kan tänka sig alla fyra så är det Torsten som Truls måste få flytta tillsammans med.
 
Kattungar får inte tas från sin mamma innan de är minst 12 veckor. Vi "släpper" aldrig en kattunge innan den är 3 månader. Truls får alltså inte flytta före den 21 januari -18. Men han kan tingas redan nu.
 
Truls finns kvar i det jourhem han föddes i. Om du är seriöst intresserad av att ge honom ett livslångt hem så kör vi dig till jourhemmet så ni får träffas. Mejla vår e-adress för att avtala tid för besöket.
 
 
 

 

 

TINGAD
 
 
Hane. Född den 21/10  2017. 
 
TORSTENs högdräktiga mamma kom in och efter några dagar fick hon komma till ett av våra jourhem. Där födde hon sina fyra små på kvällen den 21/10 -17.
Torsten var en av dem.
 
Torsten är den av ungarna som hela tiden varit först med allt. Han var först med att börja äta fast föda, han var först med att gå på pottan, han var först med att fästa blicken på olika föremål, först med att börja kela med människa osv, osv. Han är en mycket snäll, busig och kelig kille.
 
Hela kullen älskar varandra så en dröm vore ju om någon kunde tänka sig att ge de fyra små charmtrollen ett gemensamt hem. Men det är kanske att önska för mycket. Det är inte helt lätt att veta vem av dem som han allra helst skulle vilja bo tillsammans med hela livet, om han fick välja. Men den som han oftast ligger och sover tillsammans med är brorsan Truls. Så om man inte kan tänka sig alla fyra så är det Truls som Torsten måste få flytta tillsammans med.

Kattungar får inte tas från sin mamma innan de är minst 12 veckor. Vi "släpper" aldrig en kattunge innan den är 3 månader. Torsten får alltså inte flytta före den 21 januari -18. Men han kan tingas redan nu.
 
Torsten finns kvar i det jourhem han föddes i. Om du är seriöst intresserad av att ge honom ett livslångt hem så kör vi dig till jourhemmet så ni får träffas. Mejla vår e-adress för att avtala tid för besöket.
 
 

 

 

 

TINGAD
 
Hona. Född den 21/10 2017. 
 
TARAs högdräktiga mamma kom in och efter några dagar fick hon komma till ett av våra jourhem. Där födde hon sina fyra små på kvällen den 21/10 -17. Tara var en av dem.
 
Tara är en mycket snäll, busig och kelig tjej. Hela kullen älskar varandra så en dröm vore ju om någon kunde tänka sig att ge de fyra små charmtrollen ett gemensamt hem. 
Men det är kanske att önska för mycket. Det är inte helt lätt att veta vem av dem som hon allra helst skulle vilja bo tillsammans med hela livet, om hon fick välja.
Men den som hon oftast ligger och sover tillsammans med är syrran Tamara. Så om man inte kan tänka sig alla fyra så är det Tamara som Tara måste få flytta tillsammans med.
 
Kattungar får inte tas från sin mamma innan de är minst 12 veckor. Vi "släpper" aldrig en kattunge innan den är 3 månader. Tara får alltså inte flytta före den 21 januari -18. Men hon kan tingas redan nu.
 
Tara finns kvar i det jourhem hon föddes i. Om du är seriöst intresserad av att ge henne ett livslångt hem så kör vi dig till jourhemmet så ni får träffas. Mejla vår e-adress för att avtala tid för besöket.
 

 

 

TINGAD
 
Hona. Född den 21/10 2017. 
 
TAMARAs högdräktiga mamma kom in och efter några dagar fick hon komma till ett av våra jourhem. Där födde hon sina fyra små på kvällen den 21/10 -17. Tamara var en av dem.
 
Tamara är en mycket snäll, busig och kelig tjej. Hela kullen älskar varandra så en dröm vore ju om någon kunde tänka sig att ge de fyra små charmtrollen ett gemensamt hem.
Men det är kanske att önska för mycket. Det är inte helt lätt att veta vem av dem som hon allra helst skulle vilja bo tillsammans med hela livet, om hon fick välja.
Men den som hon oftast ligger och sover tillsammans med är syrran Tara. Så om man inte kan tänka sig alla fyra så är det Tara som Tamara måste få flytta tillsammans med.
 
Kattungar får inte tas från sin mamma innan de är minst 12 veckor. Vi "släpper" aldrig en kattunge innan den är 3 månader. Tamara får alltså inte flytta före den 21 januari -18. Men hon kan tingas redan nu.
 
Tamara finns kvar i det jourhem hon föddes i. Om du är seriöst intresserad av att ge henne ett livslångt hem så kör vi dig till jourhemmet så ni får träffas. Mejla vår e-adress för att avtala tid för besöket.

 

Nyheter

Senaste