TINGAD

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2016.
    
INEKE och en annan katt hittades i en källare. Var de gömda där för något särskilt ändamål, undrar vi. Det var i samma område som det, för flera år sedan, bodde en kille som stal katter och tränade sina hundar på.

Ineke är oerhört kelig och snäll. Hon har mycket starka känslor för Iris och vi undrar om det möjligen är hennes mamma. De älskar varandra och de måste flytta till samma hem. Att sära på dem vore rena djurplågeriet.
 

 

 

TINGAD

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2014.
    
IRIS och en annan katt hittades i en källare. Var de gömda där för något särskilt ändamål, undrar vi. Det var i samma område som det, för flera år sedan, bodde en kille som stal katter och tränade sina hundar på.

Iris är mycket kelig och snäll. Att klippa klor brukar vara problematiskt på katter – men Iris bryr sig inte om det alls. Det är bra att hon är så snäll och foglig, för hennes blomkålsöron gör att man måste hålla koll på dem. Man måste se till att det är rent inne i öronen och det är ju inga problem att göra rent, när hon är så snäll och foglig.

Hon har mycket starka känslor för Ineke och vi undrar om det möjligen är hennes unge. De älskar varandra och de måste flytta till samma hem. Att sära på dem vore rena djurplågeriet.

 


 

Senaste