TINGAD

Hane, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född den 1/5 -10. 
 

FELIXs ägare var tvungen åka och jobba utomlands och kunde inte ta med sig kissarna. Det fanns inga anhöriga som kunde hjälpa till med att ta hand om katterna. Men då vi hade plats och möjlighet just då fick de komma till oss.

Felix är en jättemysig kille, snäll och kelig. Han tycker dock inte om barn, så en barnfamilj är ingenting för honom. Han gillar heller inte att åka bil, så matte och/eller husse kan inte ha med sig honom på några längre resor. Däremot gillar sin kompis Affe och kan tänka sig att flytta till samma hem som honom.

 

 

TINGAD

Hane, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född den 1/1 -12. 
 

AFFEs ägare var tvungen åka och jobba utomlands och kunde inte ta med sig kissarna. Det fanns inga anhöriga som kunde hjälpa till med att ta hand om katterna. Men då vi hade plats och möjlighet just då fick de komma till oss.

Affe är en jättemysig kille, snäll och kelig.  Han tycker dock inte om barn, så en barnfamilj är ingenting för honom. Han gillar heller inte att åka bil, så matte och/eller husse kan inte ha med sig honom på några längre resor. Däremot gillar han sin kompis Felix och kan tänka sig att flytta till samma hem som honom

 

 

Nyheter

Senaste