Katterna som flyttat från Huskatten har alla fått nya liv, i nya hem, med nya familjer.
Här kommer lite bilder och berättelser om katternas nya vardag

Om ni vill lägga in en bild och text på en katt som du köpt på Huskatten Västerås, så maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

Hej kommer en hälsning från Ariel, visst är jag fin på kortet som min matte tagit. Jag mår toppen hos min matte är busig och gosig. Ligger gärna i mattes knä och blir kliad på magen 😄😄😄😄älskar det.

Kramar, Ariel/Gisela

 

LILLEMAN fann sig snabbt tillrätta här. Han uppför sig som en hund, följer mig överallt. Köpte ett koppel och tog ut honom på små promenader. Efter ett tag så stod han en morgon och jamade högt för att få gå ut.

Fick gå u själv, satt själv på altan 15 minuter men ville sedan in. Nu jamar han när han vill ut och jamar när han vill in. Följer runt mig på gården runt till utehus, stall o s v.

Han har fångat tre möss, varav en som han så snällt hade lagt i sängen. Ska sova under täcket tätt intill mig varje natt.


ARWEN var mer försiktig i början, första dagen såg jag knappt till henne. Men dagarna gick, till slut tordes hon komma ner ifrån övervåningen och titta. Men snabbt upp igen. Men var Lilleman nere, så gick hon bakom honom och tittade.

Idag är hon en riktig kramkatt, ska alltid ligga i knät om jag ligger i sängen, sitter och äter och stänga toalettdörren får man inte, då jamar hon högt.

Hon har vält ner två lampor i fönstren, men hon är lika glad för det. Hon ligger också under täcket, men sen avslutar hon i en säng i gästrummet varje natt.

Dom  busar tillsammans ibland, då jagas det hej vilt inne i huset och ibland så ligger dom tätt intill varandra och kurrar. Härligt att se.


Med vänlig hälsning

Peter, Arwen och Lilleman

 

Mjau!
 
Vintern rullar på och jag är inne mest. Istället följer jag mina favoritprogram på TV i kartongen. Annat favoritställe är blå korgen med ren tvätt. Där är det fräscht!
 
Sedan vill jag uppmärksamma om "katt sidorna" i senaste "Året Runt (nr 7-2018). Där finns en ljuvlig berättelse om ett ny öppnat katthem på Skåneslätten. Ni behövs verkligen!
 
Till slut önskar jag till ER alla  en skön "Alla hjärtans dag" (och hoppas att "Kent" får ett nytt hem snarast)!
 
Jättemånga nospussar!
 
Doris Oksanen
 
 

 

Hej!

Här kommer en hälsning från Curre och Smulan. Vi har det toppenbra och njuter av livet till fullo. Vi älskar båda två att vara i närheten av vår matte!

Jag (Smulan) ska ligga i famnen hela tiden och speciellt när matte ska plugga, då brukar jag lägga mig på hennes skolbok.
Min tokiga son Curre följer efter matte vart hon än går och vill bli buren och vaggad som en bebis, då kurrar han och njuter till max.

Vi sover alltid i sängen med matte och brukar väcka henne ett par gånger per natt bara för att visa vår kärlek till henne med gos och pussar.

Vi skickar en kattkram till alla er på huskatten!
 

 

 

GOTT  NYTT  ÅR  TILL  ALLA  PÅ HUSKATTEN

ÖNSKAR

KIWI  OCH  KORNELIA.

Nyheter

Senaste