Katterna som flyttat från Huskatten har alla fått nya liv, i nya hem, med nya familjer.
Här kommer lite bilder och berättelser om katternas nya vardag

Om ni vill lägga in en bild och text på en katt som du köpt på Huskatten Västerås, så maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Mjau!

Nu är det 5 år sedan (28 juni) som jag lämnade ER. Det känns som igår. "Föräldrarna" hade tänkt lyssna på Petra Marklund (Cityfestivalen) den kvällen, men det blev jag istället.

Nu är jag mycket ute i trädgården med "pappa". Vädret kan man inte klaga på. När jag är inomhus, så brukar jag leka kurragömma. Ett favoritställe är en tom stor papperspåse. Hos "mamma" söker jag närhet dygnet runt.

Hon smälter när jag spinner högt och trampar med framtassarna.

Jag önskar ER alla en härlig sommar och "VI" glömmer ER aldrig!

Många nospussar!
Doris Oksanen

 

 

Hej!

Brumma heter Maja numera. Hon utforskar omgivningarna och har klurat ut hur kattluckan funkar. Smart kisse!


Agneta och Rolf

 

 

Nu är jag ute varje dag, (i band) och kollar av reviret. Det behövs! En dag satt en mysko figur (svartvit katt) på tunnhustaket. Den körde jag och matte (som var rädd vi skulle ryka ihop) bort gemensamt. Fast matte påstod att den var söt! Vilket svek, finns väl bara en som är söt här, eller hur? (Jag!).

Sedan en annan dag mötte jag en annan mysko figur i buskarna, konstig figur, pälsen var inte som min, mjuk. Sakta gick den också. Jag nosade på den för att bekanta mig men då stack jag mig på nosen och så sa den "tsssss" också så den var inte snäll alls. (Igelkott). Matte tyckte förstås den också var söt och gav den av min!!!!! OBS! MIN! mat. Fräckt!

Frånsett sådana förtretligheter så är jag rätt nöjd med min tillvaro. Sova, äta, gosa, ligga och lura i buskarna, det är livet på en pinne. Fast ibland när matte och husse bär iväg mig från något spännande blir jag såklart sur. Men i stort sett är tillvaron förstås ok.

Hälsningar Pia (genom Matte och Husse)

 

Hej Hej Alla kattälskare

Här har jag en katthona på 16 år som jag köpt hos Huskatten. Hon hette då Grållan men numera omdöpt till Skrållan. Trots hög ålder så är Skrållan matglad (äter Allt😃), lekfull, temperamentsfull, kelig och väldigt social. Hon börjar spinna bara man ropar på henne och älskar att ligga i knät och ligger mer än gärna på sängen och gosar.

Här hemma har Skrållan en kattkamrat som heter Jackie 11 år och även hon hona. Dom trivs mycket bra tillsamnans och jaa...mattorna blir ofta till dragspel. Hon var 8 månader när hon kom till oss och har varit en beskyddande kisse. När mina barn föddes så vakade hon över dom...både i sängen och på golvet. Hon har aldrig rivit eller skadat någon av oss och vi älskar henne mycket.

2015 fick Skrållan en tumör på 3×5 cm och blev opererad akut. Hon kryade på sig snabbt och tratten på huvudet var ej populär. Enligt veterinären kan cancern komma tillbaka, men jag har inte märkt av någonting konstigt ännu. Vi älskar våra katter mycket. Skrållan är alltså 16 år( 82 år i människoår räknat) och Jackie 11 år. 🐱🐱

Mvh Linda & barnen.

 

 

Hejsan!

Lille som numera heter Winston, är katten som kom in till katthemmet med tre tänder, han är nu helt tandlös och har flyttat in hos mig och min sambo. Han är djupt älskad av oss båda. När han kom hem till oss kunde han liknas med en pannkaka, strök sig runt golvet så liten som möjligt. Men efter några timmar blev han varm i kläderna.

Han sov med oss i sängen samma natt. Han gillar att mysa, sova och leka (i den ordningen). När jag kommer hem från jobbet petar han på mig med tassen tills att jag har kliat och myst färdigt med honom, detta enligt hans mått mätt. Han är fortfarande lite orolig kring ben som kommer mot honom, och byxor med vida byxben. Trots detta är han mycket social och gillar besök.

Mest ligger han i sitt katträd och spanar över sina ägor. Helt enkelt en ganska bestämd om än lite ängslig herre som får all kärlek och omtanke han kan tänka sig och lite till!

Ha det gott!
//Veronica, Jocke och Winston

Nyheter

Senaste