En längre tid har det varit problem med länken "Till minne av" under Stöd oss. Så den  ligger nere för närvarande. Jag sätter därför ut  detta i nyheter.

 

Nu har vi fått tre nya julkortsmotiv. Julkorten kostar 10 kr/st

 

Huskatten har skaffat swish

 

Det som tidigare hette B-post finns inte mer! B-post användes av ideella föreningar, såsom oss. Det innebar lite billigare porto men att brevet kunde ta 3 dagar på sig för att komma fram.

Vi använde det för utskick av Medlemsblad två gånger/år och Kallelse mm till årsmöten. Vid utstick till årsmötet så handlar det om tre blad och risken är stor att det blir dubbelt porto! Av våra medlemmar kan de flesta ta emot utskick från oss på mejl, men tyvärr inte alla.

Ca 200 medlemmar tar emot med sk ”snigelpost”. Det fördyrar plus att det inte är bra för miljön. Så om du är medlem och läser detta, men inte har meddelat din e-adress: SNÄLLA – mejla mig din e-adress på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.! Vi vill hellre lägga pengarna på kissarna än på porton. Våra e-medlemmar får dessutom ibland lite annan information också, sådant som vi inte kan trycka upp och skicka ut till alla.
 

 

Från 1 maj 2017 är vi inte längre anslutna till Djurskyddet Sverige och har därför bytt namn till Huskatten Västerås samt bytt logga.

 

 

 

Fler artiklar...

Nyheter

Senaste