Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 

 

Pixie försvann den 19/9 från lägenheten på Soldatgatan, Viksäng. Hon är en 2 år gammal Maine Coon, okastrerad, innekatt.

Hon har inga märkningar eller halsband men är chippad. Hon är nyfiken av sig och inte särskilt rädd för personer hon inte känner.

/Patrick & Carolina

070-44 38 743, 072-25 05 754

 


 

 

 

Hej! Jag behöver hjälp med att hitta min bortsprungna katt.

Sist jag såg henne var på morgonen den 30 Augusti. Hon är en utekatt på sommaren och en innekatt på vintern i detta fall var det under hennes uteperiod i vår kolonistuga påHälla.

Katten är en hona som är 12 år. Hon är steriliserad och är nummermärkt i ena örat och är registrerad.  I sin personlighet är hon väldigt skygg för främlingar.

 

Mitt mobilnummer är 070-14 76 155.
MVH Christopher Kaas

 

Lillebror försvann från Hammarbacksvägen den 11/8. Han är kastrerad, 13år och har nr V9851 ej reggad.  Grårandig utan vita tecken. Lillebror är mycket social och kelig av sig.

Mobilnr 073-77 72 544.

Med vänlig hälsning
Cristina Åström

 

Hej , Sigge försvann natten mellan 18-19 aug ute på Rönnby , Skridskogatan 10 i Västerås. Mina föräldrar var kattvakt och släppte ut honom fast Sigge är en innekatt

Sigge bor med min dotter på Blomstergatan i normala fall . Har aldrig varit ute på Rönnby , jo en kort stund på baksidan. Sigge är ganska skygg, går inte fram direkt till människor

Burma / ragdoll korsning  


M v h Mercedez Sidén
Tel 070-220 76 46
 

 

 

Vår älskade katt Nisse är borta sedan onsdag 20:e juni. Han försvann från Vetterslund. Han är van vid att gå ute, men är alltid hemma på natten.

Han är öronmärkt och kastrerad, och mycket snäll och social. Vi har letat i ett stort område flera dagar och satt upp många lappar.

Du får självklart hittelön om du hjälper oss att hitta Nisse! Snälla, hör av dig om du får veta något!

073-771 71 01
076-349 35 00

/Åsa

 

Nyheter

Senaste