Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 

 

Majvor, brun tabby (50% bengal) försvann 20/6 från Stallhagen i Västerås. Majvor är 2 år,  hona, kastrerad. Liten, mycket kelig, pratsam och social. Chippad och registrerad, ej halsband. Höger bakben är lite snett.
 

Mobil 070-68 51 549

//Marika

Med vänliga hälsningar

Marika Wodzinski

Kungsporten AB

021-186076

www.kungsporten.se

Vår katt Sheeba sprang bort 7/6 från Stalldrängsgatan på Hammarby i Västerås. Hon är helt svart, och kastrerad. Hon är ID-märkt i örat, men det är väldigt otydligt så svårt att se märkningen.

Hon är skygg för främmande människor. Hon hade halsband när hon sprang bort, men vi har fått ett meddelande från någon som hittat hennes halsband i närheten av Hammarbyrampen.

Mvh, Jemima Widforss 072-52 90 092

 

Detta är Cissi, en söt liten kisse som tyvärr har rymt hemifrån. Hon försvann den 14 februari från bostaden, Infanterigatan 45. Vi saknar henne givetvis och vill göra allt vi kan för att få henne tillbaka.

Cissi är alltså en honkatt, och hon är kastrerad , chippad och registrerad.

Nu har vi fått starka indikationer på att hon synts på Talltorp invid cykelbanan nedanför husen på Regndroppsgatan 14 – 20. Vi har själva varit där och nästan till 100% konstaterat att det är Cissi, men eftersom hon har varit borta i snart tre månader lyckades vi inte komma henne tillräckligt nära för att ta upp henne. Hon är alltså skygg och svår att komma nära. Vår förhoppning är att kunna ta henne i en fälla när vi har fått henne lokaliserad.

Om du tror att du har sett Cissi, var snäll och ring oss snarast på nummer 021-33 11 07 eller 070-733 17 52.

Kerstin och Rune

 

Hej,

Vår katt Astrid är borta sedan onsdag 8 maj. Det är en helsvart hona, vanlig bondkatt. Hon försvann från vårt hus på Liegatan på Hammarby.
Hon är chippad, registrerad och kastrerad. Hon är ganska skygg.

Med vänlig hälsning
Linn Persson

073-55 55 222

 

Det här är Polly. Hon försvann från Önsta Gryta fredagen 10/5. Polly är snäll, kelig och spinner mycket. Mycket social och kontaktsökande.

Polly är en steriliserad hona på ca 1 år. Chipmärkt och registrerad via Vettris med nr 752096700104244. När hon försvann hade hon ett leopardmönstrat halsband på sig.

Ser ni henne kontakta mig, Marie på 073-64 24 001 alt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Med vänlig hälsning,
Marie

 

Nyheter

Senaste